L'Escola Ginesta de Matadepera recuperarà la segona línia de P3

per La Torre, 14 de juliol de 2015 a les 10:39 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de juliol de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Durant la preinscripció ja es van superar les vacants ofertes Foto: Matadepera.cat


El Departament d’Ensenyament ha permès a l’Escola Ginesta reobrir una segona línia de P3 per atendre el volum de sol·licituds rebut. D’aquesta manera, les escoles públiques de Matadepera comptaran aquest proper curs 2015-2016 amb quatre línies de P3, dues a l’Escola Ginesta i dues més a la Joan Torredemer.


El director de l’Escola Ginesta, Joan Calvo, s’ha mostrat molt satisfet amb la decisió de la Generalitat, i ha explicat que “durant la preinscripció ja es van superar les vacants ofertes i, per això, Ensenyament ja va avançar que permetria recuperar la segona línia de P3”. Malgrat tot, Calvo recorda que la Generalitat evita fer una planificació de places superior a les requerides.

Per això, en un futur la línia podria tornar a desaparèixer: “Tenint en compte la previsió d’una certa davallada demogràfica pels propers anys a Matadepera, no saben ben bé que farà la Generalitat, encara que tant a nivell d’organització com de personal i professors especialistes, a l’Escola Ginesta ho tenim tot previst per treballar amb dues línies”, explica. La regidora d’Ensenyament, Carme Querol, també valora positivament la notícia, ja que, segons assegura, “l’obertura d’aquesta línia és del tot necessària a Matadepera per atendre i donar resposta a totes les sol·licituds”.

 

Participació