El nou futbol base del Terrassa FC pren forma

La junta treballa a fons aquests dies en diverses àrees del club per assolir estabilitat

La Torre
13 de juliol del 2015
Actualitzat a les 17:31h

El president del Terrassa FC, Jordi Cuesta, juntament amb els empleats i gestors de la junta actual, s'han reunit per tractar tres temes de cara a la propera temporada: la creació de la plantilla del primer equip, l'estructura del futbol base i la normalització dels traspassos de documentació, web, xarxes socials de l'antiga junta i treballadors de la nova societat.

En clau futbol base, s'ha realitzat una anàlisi de la situació actual, arribant a la conclusió que hi ha un apartat econòmic que s'ha de revisar amb detall a partir d'aquesta setmana, però amb l'objectiu d'arribar a un punt comú de totes les parts, perquè el club torni a l'estabilitat que necessita dia a dia. Gázquez destaca "la gran predisposició, cordialitat i amabilitat rebuda per part dels directius del club egarenc Purifiación Fernández, Celestino Jaime i Dani Vinuesa", ja que s'incorporen al nou projecte de futbol base del club.

A partir d'aquesta setmana s'unificaran les tarifes, i alhora, es podran realitzar inscripcions a les oficines del club des de dimarts. Les inscripcions realitzades, s'analitzaran una per una i s'en comunicarà als pares el resultat.