Ada Colau escull Eva Herrero per dirigir el Comissionat d'Ecologia

La regidora d'ICV a Terrassa formarà part del govern municipal de Barcelona

E.P./La Torre
13 de juliol del 2015
Actualitzat el 14 de juliol a les 9:59h

Eva Herrero, quan era regidora de l'Ajuntament de Terrassa Foto: A.T.


L'Ajuntament de Barcelona ha completat la seva estructura política, liderada per l'alcaldessa, Ada Colau, amb el nomenament de tres comissionats en les àrees de Seguretat, Esports i Ecologia. Aquest darrer comissionat estarà assumit per una vella coneguda de la política egarenca, la fins fa ben poc regidora de l'Ajuntament de Terrassa Eva Herrero.

L'ecosocialista, llicenciada en Ciències del Treball i diplomada en Graduat Social, dirigirà un comissionat que dependrà de la quarta tinença d'alcaldia. Herrero ha estat fins fa uns dies la cap del departament de desenvolupament de la Gerència de Recursos Humans i Organització de l'Ajuntament de Barcelona. Regidora de Medi Ambient i Sostenibilitat, de Protecció Civil, d'Enllumenat Públic i Presidenta del Consell del Districte 5 de Terrassa, Herrero va decidir fer un pas enrere en aquestes darreres eleccions municipals i no presentar-se ni tan sols per encapçalar un partit que va acabar unint-se a Terrassa en Comú.

D'altra banda, el doctor en Dret i exdirector de l'escola de Policia de Catalunya (1996-2004) Amadeu Recasens serà el comissionat en Seguretat, que depèn directament d'Alcaldia; la llicenciada en Psicologia i Ciències de l'Activitat Física i l'Esport Marta Carranza s'encarregarà de l'àrea d'Esports, que depèn la la tercera tinència d'alcaldia;  

Els tres nous comissionats se sumen als cinc que van ser nomenats el 25 de juny --Miguel Ortega per a Comerç, Consum i Mercats; Jordi Via per a Economia Cooperativa, Social i Solidària; Xavier Domènech per a Estudis Estratègics i Programes de Memòria; Gemma Tarafa per a Salut; i Berta Sureda per a Cultura--.