Vacarisses acollirà l'exposició «Escoles d'Altres Mons»

Es tracta d'una exposició fotoperiodística de Kim Manresa

La Torre
15 de juliol del 2015
Es tracta d'una exposició fotoperiodística de Kim Manresa
Es tracta d'una exposició fotoperiodística de Kim Manresa | Foto: Kim Manresa

Una de les fotografies que es podran veure a Escoles d'Altres Mons a Vacarisses Foto: Kim Manresa

 

Vacarisses gaudirà el proper curs 2015-2016 de l'exposició fotoperiodística de Kim Manresa "Escoles d'Altres Mons".

L'exposició Escoles d'Altres Mons ja s'ha pogut visitar a 10 municipis de la demarcació de Barcelona, que han acollit aquest projecte educatiu de sensibilització vers el dret a l'educació i les desigualtats socials, a partir de 50 fotografies del fotoperiodista català.

Els alumnes dels centres educatius d'aquests 10 municipis han visitat la mostra i han realitzat treballs relatius als drets dels infants, la solidaritat, les desigualtats i el dret a l'educació. Per la seva banda, els ciutadans també han pogut gaudir de l'exposició i de les explicacions del seu comissari, l'escriptor salvadorenc Carlos Ernesto Garcia, durant les visites guiades dels actes inaugurals que han tingut lloc a cada una de les seus on s'ha instal·lat l'exposició.

La Diputació de Barcelona, que va iniciar les itineràncies l'any 2006, ha presentat enguany un format renovat d'exhibició de les 50 fotografies per facilitar l'adaptació als diferents espais municipals i millorar la presentació. 

Per al proper curs escolar, a part de Vacarisses també podran gaudir de la mostra Sant Vicenç dels Horts, Sant Joan de Vilatorrada, Sant Esteve Sesrovires, la Llagosta, Molins de Rei, Capellades, Olesa de Montserrat, la Garriga, Sant Pere de Ribes, i Gelida.