Detenen cinc joves per robar a menors d'edat al Vallès Occidental

Els detinguts, de nacionalitat marroquina i espanyola, tenen entre 18 i 21 anys i domicili a Sabadell, Terrassa i Barcelona | Van sostreure mòbils i diners en una discoteca de Barberà

La Torre
12 de juliol del 2015
Actualitzat a les 19:14h
Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la Comissaria de Cerdanyola del Vallès van detenir, entre els dies 30 de juny i 1 de juliol, cinc joves, quatre nois i una noia, com a presumptes autors de sis delictes de robatori amb violència i intimidació. Els detinguts, de nacionalitat marroquina i espanyola, tenen entre 18 i 21 anys i domicili a Sabadell, Terrassa i Barcelona.  
 
La investigació va començar el 13 de juny quan la Policia Local de Barberà del Vallès va rebre sis denúncies per robatori amb violència i intimidació a l’interior i rodalies d’una discoteca de la localitat. Els agents es van desplaçar al lloc dels fets i van localitzar quatre joves que coincidien amb la descripció de les víctimes.
 
A partir dels fets denunciats, els Mossos d’Esquadra van determinar  que un grup de cinc joves va robar telèfons mòbils i diners a sis menors d’edat amb intimidació verbal i física, si calia. De fet, els detinguts planificaven els robatoris i buscaven les víctimes més vulnerables i amb poca capacitat de defensar-se.
 
Els delictes es van produir de matinada, entre la una i les cinc, horari en què la discoteca estava oberta. Després d’aconseguir el seu objectiu, els suposats autors dels fets, venien els mòbils sostrets al mercat negre. 
 
Els detinguts van passar a disposició judicial el 3 de juliol i el jutge va decretar la llibertat amb càrrecs per a quatre d’ells, mentre que el cinquè va ingressar a la presó. La investigació continua oberta.