Ajuntament i Generalitat se les tenen per un tema de protocol

L'alcalde de Terrassa ha estat a punt de no presentar-se a la visita a les noves estacions dels Ferrocarrils perquè considerava que se'l menystenia

La Torre
10 de juliol del 2015
Actualitzat a les 15:49h
Santi Vila i Jordi Ballart a Terrassa Estació del Nord dels FGC
Santi Vila i Jordi Ballart a Terrassa Estació del Nord dels FGC | Cristóbal Castro

La Generalitat i l'Ajuntament de Terrassa se les han tingut aquests darrers dies. I fortes, fins al punt que l'alcalde Jordi Ballart ha estat a punt de no presentar-se a la visita a l’Estació del Nord dels Ferrocarrils de la Generalitat, una de les tres noves del Metro del Vallès amb què comptarà el municipi i que servirà d'intercanviador amb la xarxa de Rodalies. Tot ha estat un tema de protocol, però la mala maror ha estat intensa. A Jordi Ballart se li havia comunicat que no parlaria, que en tot cas que ho fes a posteriori. Evidentment, l'alcalde de la ciutat ha reclamat el seu espai, per respecte a la ciutadania que representa, han explicat fonts de l'Ajuntament. Tothom vol apuntar-se gols per l'escaire, i la posada en marxa del perllongament dels Ferrocarrils és un moment històric.

I, a més, s'hi ha sumat la dels periodistes locals, que no han estat convidats al viatge d'estrena entre les estacions de la Rambla i de l'Estació del Nord. Només podia agafar imatges TV3. Les queixes han reeixit però mai se sap si és pitjor el remei que la malatia, atès que l'opció que s'ha pres és la de permetre només a dos mitjans egarencs acompanyar les autoritats. El desgavell ha estat dels que fan època. I, finalment, a l'acabar l'acte oficial, els periodistes han tingut la cirereta de fer un desplaçament des de Estació Nord fins a Nacions Unides. Això sí, sense autoritats.