Turmo: «CiU no és oposició»

El líder dels populars terrassencs ha criticat el "tacticisme" dels convergents i els socialistes

La Torre
10 de juliol del 2015
Actualitzat a la 13:49h
Gabriel Turmo en roda de premsa
Gabriel Turmo en roda de premsa | Isaac Meler

Gabriel Turmo en roda de premsa Foto: Isaac Meler


El regidor del Partit Popular Gabriel Turmo ha declarat que "a la pràctica, Convergència no és oposició, encara que formalment ho sigui" i ha considerat "lamentable" que "en menys d'una setmana del Ple del cartipás el senyor alcalde anunciï en una entrevista el pacte de govern amb Convergència i que després surtin els convergents i quasi ho desmenteixin". "Que no ens enganyin", ha remarcat. 

En aquest sentit, el líder dels populars terrassencs ha destacat que "no podem perdre més temps per culpa del tacticisme i l'estratègia de partit". "Si el PSC vol pactar amb la dreta més conservadora independentista de Terrassa és legítim però que ho diguin, perquè ens hem de posar a treballar i hi ha moltes urgències que s'estan paralitzant", ha reblat. 

Oposició en majoria

Turmo ha recordat que "l'oposició és majoria a l'Ajuntament i des del PSC encara no se n'han adonat". "Si l'oposició ens posem d'acord podem decidir la composició dels consells d'administració de totes les societats municipals i els seus gerents", ha subratllat.

El regidor del Partit Popular també ha explicat que han donat "una lliçó a l'equip de govern" pactant amb totes les forces de l'oposició " l'obertura de les comissons informatives als mitjans i a la ciutadania, a pesar de les diferències programàtiques". "Per primera vegada, tenim dues comissions informatives presidides per regidors de l'oposició de manera rotativa cada nou mesos sense tenir en compte resultats electorals", ha remarcat.