Tres grafiters renovaran la imatge de la façana dels Castellers

La colla blauturquesa va obrir un concurs als artistes de la ciutat per donar vida a la paret del seu local | La pintada tindrà lloc al llarg d'aquest cap de setaman

La Torre
11 de juliol del 2015
Actualitzat el 14 de juliol a les 12:14h
Aquest cap de setmana, Castellers de Terrassa oferirà una nova imatge renovada a la façana del seu local del Carrer Pasteur. Per fer-ho, la colla ha convocat un concurs d'esbossos per portar a terme aquest projecte, dins dels actes organitzats en el marc de la celebració del 35è aniversari de l'entitat. 

La idea inicia, que finalment no ha acabat reeixint per la impossibilitat d'arribar a un acord amb la regidoria de Cultura, pretenia oferir la façana del local dels Castellers (C/Pasteur) al Districte Jove, per tal que el jovent "graffiter" pogués gaudir d'una paret de més de 100 m2 on exposar el seu art de manera gratuïta dins el projecte coordinat per l’Ajuntament de creació artística "Aquí pots!", i amb unes premisses bàsiques proposades per la colla castellera propietària del local. 

"Davant del perllongament en el temps del silenci municipal com a resultat de les propostes", la colla blauturquesa va optar per convocar un concurs, les bases del qual demanaven presentar un projecte que acomplís unes premisses bàsiques: que al disseny aparegués el nom de la colla, un castell emblemàtic i es plasmessin espais representatius de la nostra ciutat.

Finalment el projecte triat, i que podrà representar-se a la façana del local que dóna al passatge Emili Miró, ha estat la proposta d'una fusió de l'art idea per Albert Lopez (L.Co Studioart), Daniel Mariscal (Enki Tattoos ink's) i Roberto (Hitman).

Aquest cap de setmana serà quan aquests artistes terrassencs portaran a terme el projecte que es podrà seguir via "streaming" a partir de dissabte a la tarda i durant tot el diumenge. Amb l’ajuda d’aquests grafiters també s’iniciarà a la canalla dels Castellers de Terrassa en aquest art, amb la realització d’un mural en el seu espai dins del local. A part també s'aprofitarà per redecorar l'interior del local.

D'altra banda, diumenge es farà un dinar de germanor per escalfar motors per l'actuació castellera que la colla realitzarà participant dels actes de la Festa Major de La Cogullada el diumenge a dos quarts de set de la tarda a la plaça de Salvador Dalí.