Festa de cloenda dels tallers musicals dels Bucs Baumann

La Torre
09 de juliol del 2015
Actualitzat a les 15:54h
Els professors David Garcia (guitarra) i Marta Riba (cant)
Els professors David Garcia (guitarra) i Marta Riba (cant) | B.B.

Els professors David Garcia (guitarra) i Marta Riba (cant) Foto: B.B.


Cada mes de març, els cursos i tallers musicals s'afegeixen a l'activitat habitual dels Bucs Baumann. Són quatre mesos de tallers d'iniciació enfocats essencialment a prendre un primer contacte amb un l'instrument, amb la tècnica de la veu o amb el funcionament d'una taula de so.

Guitarra acústica, guitarra elèctrica, bateria, cant i sonorització de concerts en viu. Aquests han estat els 5 primers cursos que s'han programat aquest primer semestre i que es repetiran de nou d'octubre a desembre, per donar l'oportunitat d'inscriure's a nous alumnes. 

Durant la festa de cloenda els alumnes de cada curs mostraran en directe algunes de les composicions que han treballat durant el taller, sempre acompanyats pels seus professors que aprofitaran per explicar la metodologia que s'utilitza en aquests cursos d'iniciació i de curta durada.

Els professors dels cursos són músics terrassencs molt vinculats a les escoles de música de la ciutat. Tots ells formen part de diverses formacions musicals terrassenques. El David Garcia i l'Arnau Gil són els professors de guitarra acústica, el Víctor Martínez ho és de guitarra elèctrica, el Sergi Torrejon imparteix bateria, la Marta Riba s'encarrega del cant i l'Oriol Bacardit és el responsable del taller de sonorització de concerts en viu.​ 

Els Bucs Baumann són un equipament que depèn del Servei de Joventut i Lleure de l'Ajuntament de Terrassa.