MC Cor, representant de Terrassa a l'Oh Happy Day!

El grup vocal està dirigit per Joan Martínez Colàs

La Torre
15 de juliol del 2015

El grup vocal obrirà aquest juliol el 1er Festival de Música de Cinema al Parc Audiovisual Foto: MC Cor


Després de l'èxit assolit pels cors Singfònics i Tons&Sons en la primera edició del popular concurs de TV3 "Oh happy day!", en aquesta tercera edició la ciutat de Terrassa estarà representada pel MC Cor, grup vocal creat l’any 2006 pel terrassenc Joan Martínez Colás i dirigit per ell mateix des de la seva fundació.

El cor està integrat per 15 cantants, la majoria egarenca, com Laia Camps, Merche Handrich, Mònica Lao, Enric Fajula, Dani Rodríguez, Isabel Herrera, Gemma Garrido, Jordi G. Garreta o Andrea Acevedo, entre d’altres. Aquest grup té una àmplia experiència artística i ha actuat a llocs tan emblemàtics com el Gran Teatre del Liceu, el Palau de la Música Catalans, el Palau Sant Jordi o l’Auditori de Barcelona interpretant repertori del propi director, Joan Martínez Colás com òpera o gospel.

Durant la primera setmana de setembre es realitzarà el primer programa de la tercera temporada d'"Oh happy Day" que presenta nombroses novetats com la presència en el tribunal de la popular cantant Chenoa.

D’altra banda el proper dijous 16 de juliol a dos quarts de nou del vespre, l’MC Cor obre el 1r Festival de Música de Cinema al Parc Audiovisual de Catalunya que se celebra durant aquest mes en aquest espai tan emblemàtic de la nostra ciutat. Estrenaran l’espectacle "Lux Aeterna", amb repertori de música sacra de les grans bandes sonores de tots els temps.