Mina de Terrassa ofereix 3.000 taps a l'Associació Sanfilippo

Aquesta recollida ha estat una iniciativa del personal de la companyia

La Torre
09 de juliol del 2015
Actualitzat a les 9:50h
Jordi Salvador i Sebastian Morales, membres de Mina, Aigües de Terrassa, acompanyats pel director general Josep Lluís Armenter, han lliurat a Paqui Esteban, voluntària de l’Associació Sanfilippo, els taps solidaris que s’han recollit a la companyia (14 bosses amb aproximadament 3.000 taps).

Aquesta recollida, que seguirà en el temps, ha estat a iniciativa del personal de la companyia i, a més dels habituals de les ampolles i altres envasos, s’hi ha pogut afegir un petit component d’un sol ús dels comptadors que instal·la Mina, Aigües de Terrassa i que abans es portaven a un abocador autoritzat.

L’Associació Sanfilippo treballa per reivindicar i promocionar la investigació d’aquesta malaltia degenerativa infantil que pren la vida dels afectats en la seva adolescència i que, avui per avui, no té cura. Forma part de les aproximadament 8.000 malalties “rares” i s’estima que afecta a tres milions de famílies a tot l’Estat. Aquesta iniciativa forma part del conjunt d’experiències i pràctiques de Responsabilitat Social Empresarial que van ser presentades en el “I Congreso Iberoamericano de Voluntariado Corporativo” celebrat l’octubre de 2014 organitzat per Fundación Hazloposible i Voluntare.