Dronestagram: la xarxa social de les fotografies amb drons

Redacció
09 de juliol del 2015
Actualitzat a les 9:08h
Boira sobre Brasil
Boira sobre Brasil | Ricardo Matiello
Dronestagram s'ha convertit en els últims anys en la xarxa social més artística que podem trobar a la xarxa. La web especialitzada en fotografia aèria, s'ha aliat amb National Geographic, per crear el primer concurs anual de fotografies amb drons. Només et cal tenir un dron per poder participar en aquest curiós concurs i que les teves fotografies puguin formar part del mapa del planeta terra que es vol crear amb vista d'ocell.

La xarxa social que va ser creada l'any 2013 per Eric Dupin, és molt similar a instagram, l'única diferencia, és què Dronestagram es centra exclusivament en imatges capturades per drons i compartides pels membres de les comunitats virals
 

Plovdiv de nit Foto: IceFire


El concurs s'articula amb tres grans temes -Natura, llocs i persones-, els guanyadors han estat escollits entre 5.000 fotos i vénen de Brasil, França, Estats Units, Mèxic, Bulgària i Països Baixos. L'objectiu és recompensar les millors imatges que il·lustrin els paisatges amb fotos a mitjana altura i una verticalitat que només amb drons es poden aconseguir.

Algunes de les fotografies més representatives són: “Per sobre de la boira” foto feta a Brasil per Ricardo Matiello; “On esta Wally” de Limassol Carnival Cyprus; o “Plovdiv de nit” feta per IceFire entre altres fotografies. Totes les fotografies que van guanyar estan publicades a la revista National Geographic de França i dels Estats Units, així com a la web de la revista. Els guanyadors s'han emportat premis enfocats a la seva afició com càmeres Kodak, GoPro, drons Parrot, Hexo+ i Hobbico, a part d'una subscripció a Photoshop Creative Cloud.
 

On esta Wally Foto: Limassol Carnival Cyprus

On esta Wally Foto: Limassol Carnival Cyprus