Laia Bou, campiona d'Espanya juvenil de patinatge artístic

L'egarenca es va imposar en la modalitat de figures obligatòries

La Torre
09 de juliol del 2015
La patinadora del Club Natació Terrassa Laia Bou va proclamar-se campiona d’Espanya juvenil de patinatge artístic en la modalitat de figures obligatòries en la competició que va celebrar-se el cap de setmana passat a Reus. 

Bou va quallar una actuació brillant, amb una puntuació mitjana superior al 7,5, que li va proporcionar una victòria folgada. La patinadora egarenca va fer una actuació de menys a més. Va executar de forma correcta la primera figura, el contrarocking interior endavant, moment en què ja es va situar al capdavant de la classificació. No obstant, el millor va arribar amb les altres tres figures, el canvi bracket endavant, el canvi bucle endavant i el canvi doble tres enrere, en les quals va demostrar una superioritat manifesta respecte a les rivals. 

La patinadora egarenca va encapçalar la classificació final amb 287 punts, per davant d’Estel·la Barrio, del CPA Mollet del Vallès, segona amb 265,20, i de Rut Vilardell, del CPA Tona, tercera amb 248,60. Bou també va competir en la modalitat de lliure, en què va ocupar la 17a plaça.

Cal subratllar que es tracta del cinquè títol estatal de la patinadora local en figures obligatòries, atès que ja n’acumulava dos en categoria infantil i dos en categoria cadet. 

Dues patinadores més

El CN Terrassa va comptar amb dues representants més en la màxima cita estatal, Ariadna Feria i Judit Lázaro, que van obtenir el novè i el desè lloc, respectivament, en la modalitat de figures obligatòries.