Comencen a actuar els agents cívics de Matadepera

La Torre
09 de juliol del 2015
Els dos nous agents cívics
Els dos nous agents cívics | Foto: Matadepera.cat
En el marc dels plans d’ocupació que gestiona l’Ajuntament de Matadepera, s’han contractat recentment dos Agents Cívics, que realitzaran als propers mesos diverses tasques d'informació de sensibilització i conscienciació. Les tasques, que es duran a terme al mateix terme municipal fins al proper mes de desembre, consistiran en informar als ciutadans dels seus drets i deures i dels diferents serveis del municipi.

Per altra banda, també podran recollir queixes i suggeriments apropant l’ajuntament al ciutadà. Aquestes seran revisades i estudiades per tal de millorar el funcionament i resoldre situacions que, de vegades, el propi ajuntament desconeix. També s’encarregaran de detectar els possibles incidents que es puguin produir dels serveis municipals, donant-ne trasllat a l’ajuntament per tal de resoldre-les.

L’Ajuntament de Matadepera demana que es col·labori i es faciliti la feina als agents cívics, "atès que l’objectiu d’aquests és posar l’ajuntament al servei del poble per aconseguir millores i fer que el municipi sigui un lloc amb més qualitat per viure", tal i com han declarat fonts municipals.