Reformes al Casal Cívic de Vallparadís de Terrassa

S'actuarà sobretot al paviment, a la xarxa de sanejament i en l'enjardinament

La Torre
08 de juliol del 2015
Actualitzat a les 17:42h
L'Ajuntament de Terrassa ha iniciat aquesta setmana obres de reforma al Casal Cívic de Vallparadís. L’actuació se centrarà principalment a solucionar els problemes detectats al paviment, que presentava deformacions i algunes filtracions, tot i que també s’intervindrà en la xarxa de sanejament i la jardineria, entre altres àmbits. 

A la sala polivalent del casal, s’aixecarà el paviment actual per poder sanejar el terra abans de substituir-ho per una capa de formigó i un paviment de parquet flotant plàstic. Al terra del pati, es farà igualment una excavació i un sanejat en profunditat, inclosa la retirada de l’arbre que hi havia fins ara. L’actual paviment exterior se substituirà per un acabat d’àrid rentat. 

Aprofitant aquestes obres s’intervindrà també sobre la xarxa de sanejament. Es renovaran els tubs soterrats, tant els de desguàs dels lavabos com els baixants, i es connectaran amb la sortida de clavegueram principal de l’edifici. 

La jardineria del pati també es millorarà. Els elements de jardineria actuals es substituiran per un parterre al fons del pati, on es plantaran enfiladisses per tal de cobrir la paret. També s’ha previst un espai per a la plantació d’un nou arbre. Finalment, els bancs actuals d’obra se substituiran per altres de fusta. La intervenció també permetrà executar reparacions puntuals com la renovació de les portes que es troben en mal estat o retocar elements de la façana malmesos. 

Els treballs han estat adjudicats a l’empresa Construcciones Javier Mojal, SL, per un import de 26.352,93 euros. Està previst que els treballs es desenvolupin durant tres mesos.