Sopar i concert solidaris a la parròquia de Sant Pau de Terrassa

L'àpat servirà per acomiadar l'actual rector Mossèn Monfort, que marxa a Granollers

La Torre
09 de juliol del 2015
Aquest dissabte, dia 11, a les nou del vespre es realitzarà un sopar comunitari destinat a Càritas. Organitzat des de l'equip d'animadors i de monitors, de les parròquies de Sagrada Família i de Sant Pau i de les entitats de lleure – Cau Sant pau en treball conjunt amb l’esplai La Llar Sagrada Família es tracta d'un sopar de la parròquia de Sant pau però obert a qui vulgui participar. El preu de l'entrada és de 15 euros, 10 dels quals són a Càritas. Les inscripcions es poden fer a la parròquia o amb mail a [email protected]

Aquest sopar també servirà per agrair la tasca de Mossèn Monfort, el qual deixa la parròquia de Terrassa després que el Bisbe Mossèn Sainz Meneses l'hagi destinat com a rector a la parròquia de Sant Esteve de Granollers a partir de l'1 de setembre.

A nivell de Sagrada Família hi haurà més endavant una celebració especial durant la missa del 1r diumenge de setembre al vespre per agrair-li també els anys compartits.

D'altra banda, aquest divendres, a tres quarts de deu de la nit, la parròquia de Sant Pau de Terrassa tindrà lloc concert a benefici de beques d'estiu per a famílies afectades per la crisi (entitats lleure Llar Sagrada Família i Cau Sant Pau). Anirà a càrrec de la coral Tons & Sons. El preu de l'entrada és de 10 euros al mateix mail anteriorment mencionat.