The Black Snakes i Old Cats Swing Band, nits de concert a la Jazz Cava

La Torre
08 de juliol del 2015
The Black Snakes actuarà divendres a Terrassa
The Black Snakes actuarà divendres a Terrassa

The Black Snakes

divendres, a les 23h
Us presentem el blues acústic dels The Black Snakes,una formació amb la veu d’Anaïs Martín, Héctor Martos a la guitarra, Vicente Gascón a l’harmònica, al washboard Quico Hernández i completant el quintet el contrabaixista Oriol Fontanals.

Sorgits a l’Escola de Blues de Barcelona i amb l’àlbum “Hong It On The Wall” al mercat, la seva proposta és una interessant modernització de la sonoritat del blues rural que manté l’essència dels seus referents Charlie Patton, Trixie Smith i, fins i tot, Billie Holliday. L’èxit aconseguit a la passada edició del Festival de Blues de Benicàssim els precedeix en el seu debut a Terrassa.

Old Cats Swing Band

dissabte, a les 23h
Els Old Cats Swing Band, un quintet amb el més granat de la nostra escena, farà les delícies del públic àvid de jazz clàssic en el segon concert del cicle d’estiu al Pati, “Jazz a la Fresca”. Una formació de vells col·legues pels que el llenguatge jazzístic és model de vida i la bona entesa escènica una constant.

Amb dos premis “Jazzterrasman” a les seves files, Josep Ma Farràs i Adrià Font, gats vells de les principals bandes barcelonines com Òscar Font i Artur Regada, i a les tecles el bon fer de l’experimentat Gerard Nieto.