La Vella de Terrassa s'omple del circ de Tub d'Assaig 7.70

Per vuitè any consecutiu, la gala de circ ha tancat el cicle d'espectacles de la Festa Major de Terrassa

Isaac Meler
08 de juliol del 2015
Actualitzat el 10 de juliol a les 14:00h
Quim Giron presentant l'espectacle
Quim Giron presentant l'espectacle | Isaac Meler

Quim Giron presentant la gala de circ de Festa Major Foto: Isaac Meler


Per vuitè any consecutiu, la gala de circ organitzada per Tub d'Assaig 7.70 ha tancat el cicle d'espectacles de la Festa Major de Terrassa. A pesar de ser un dels dies més forts de l'onada de calor, la plaça Vella s'ha omplert d'un públic de totes les edats per veure una veritable mostra del circ contemporani més actual on la música la dansa, les acrobàcies i el contorsionisme es sincronitzen.

Quim Giron, un dels valors a l'alça del circ català, ha fet de mestre de cerimònies tot posant-se a la pell d'un insòlit domador que lluitava per domar-se a sí mateix i amansir, en definitiva, l'animal que tota persona porta dins.

Ningú ha escatimat aplaudiments davant la mestria de Pere Toro amb el diàbolo, les acrobàcies de la Companyia Estropicio, el ballet sobre monocicle Joachim Siocca i el contorsionisme impossible de la exmembre de Cirque du Soleil Julie Bergez. Tampoc hi han faltat els terrassencs de Circ Pistolet amb una actuació espectacular al quadrant.

Enric Petit, de Tub d'Assaig 7.70, ha explicat que la gala d'enguany significa una proposta diferent a la d'anys anteriors, "amb més pes del circ contemporani". "Terrassa ja té molta experiència en aquest gènere i el públic esta preparat per a nous llenguatges", argumenta, en referència als nombrosos esdeveniments d'aquesta mena que es celebren a la ciutat, com les pròximes Terrasses de Circ. 

Efectivament, les expectadores Mar Carrasco i Miriam Calleja han apreciat l'evolució respecte la gala de l'any passat. "És molt artístic i més bonic que el circ comercial, ens ha sorprès particularment el número del diàblo", declaren.