Terrassa vol potenciar la presència del circ a tots als barris

Un acord a tres bandes pretén internacionalitzar les propostes egarenques

Oriol Manrique
08 de juliol del 2015
Actualitzat el 14 de juliol a les 15:12h

Ubach, Flores i Forn a la presentació de Circ Terrassa/Foto:AT


Aquest dimarts 7 de juliol el regidor de cultura Jordi Flores ha ofert una roda de premsa juntament amb el director del Centre Cultural Terrassa, Josep Forn; i el president de l'Associació Sociocultural de Circ Tub d'Assaig 7.70, Albert Ubach; per presentar l'Acord Anual "Circ Terrassa".

L'objectiu d'aquest acord segons Flores és "facilitar el creixement del circ a la ciutat, mitjançant el progressiu increment de la seva presència en els actes". El regidor ha manifestat que "totes les parts estem molt satisfetes amb l'acord arribat i el treball realitzat dóna els seus fruits". 

Un dels principals objectius és poder portar el circ a més barris i convertir-lo en un projecte estatal i/o europeu, un circ amb més presència.

Josep Forn i Albert Ubach ja han treballat anteriorment junts en la producció d'espectacles de circ i ara amb la incorporació de l'Ajuntament de Terrassa "es donarà l'impuls que aquest projecte necessita per triomfar", ha dit Ubach i ha afegit "entre tots ho aconseguirem".

El director del Centre Cultural ha esmentat el "gran potencial" del circ a Terrassa i l'existència de molt bones associacions dedicades a la seva promoció. Forn també ha volgut remarcar que l'equipament ubicat a la rambla d'Egara cada any dobla la seva aportació al projecte de Circ Terrassa. Igualment ha manifestat que enguany hi ha grans expectatives perquè s'han posat en contacte amb circ europeus i estatals que podrien dur a la nostra ciutat artistes de renom.