Les app que no pots oblidar si vas de viatge

Redacció
20 de juliol del 2015
Actualitzat a les 7:01h
Les vacances d'estiu són sinònim de platja, piscina, sorra i sol, també haurien de ser per desconnectar dels nostres telèfons mòbils, ja que no podem treure'ns de les mans els nostres “smartphones”, hem fet una llista de diferents aplicacions que ens poden ser molt útils per l'estiu.

Packpoint

Disponible per a Android i IOS, aquesta aplicació ens dirà tots el que hem de posar a la nostra maleta. És indiferent si anem en família, o a un festival, Packpoint ens dirà que és el que hem d'agafar i a l'hora ens ho anirà esborrant de la llista.

Settle Up

Quantes vegades has anat de vacances amb amics i sempre creus que has pagat més? Amb l'aplicació Settle Up això s'ha acabat, ja que aquesta aplicació et permet crear un tabla perquè totes les persones del grup paguin el mateix i ningú es quedi sense pagar.

Waze

El GPS és fonamental per no perdre's quan estem de vacances, però aquesta aplicació a part de portar el dispositiu GPS, recull totes les incidències que posen els usuaris, des d'un embús, un accident o qualsevol altre incidència que els conductors que portin aquesta aplicació poden anar esquivant. Avui en dia aquesta aplicació compta amb 50 milions d'usuaris

Sitorsquat

Si tenim pensar anar-nos de festival, aquesta aplicació és imprescindible. Sitorsquat ens indica on hi ha el lavabo més pròxim a la nostra ubicació, l'aplicació col·loca una bandera verda si el lavabo està oberta, una vermella si aquell utilitari està tancat i una bandera groga si l'aplicació no sap la seva disponibilitat

Entrain Yourself

Aquesta aplicació ajuda que no tinguem “jet-lag”, ja que ajusta els rellotges interns al nou horari d'una forma menys dramàtica. Aquesta aplicació el que ens ofereix és un programa per habituar-nos al sol, hi ha l'obscuritat, depenent de l'itinerari que fem. Entrain Yourself ,permet encaixar, el desfàs horari d'una forma més terapèutica.

Around Me

Ja has arribat al teu destí, gràcies a aquesta aplicació podràs ubicar-te i obtenir informació pràctica com les farmàcies més properes, caixers, restaurants.

Currency Converter Plus

Sí encara ets un romàntic i ets dels que canvies els euros a pessetes per saber quant estàs gastant, aquesta aplicació t'ho simplifica, i podràs saber el que estàs gastant allà on estiguis solament posant la quantitat a l'aplicació i demanant-li en què vols que t'ho transformi.

Rain Alarm

Aquesta aplicació que només està disponible a l'estat espanyol, ens avisa si hi ha algun núvol a prop que pugui descarregar aigua, gràcies a aquesta aplicació la pluja mai ens agafarà desprevinguts

World Lens

Per a tota la gent que no controla les llengües, aquesta aplicació ens ajudarà a viatjar sense por. Només cal que agafis el teu mòbil, obris la càmera i enfoquis a la carta, l'aplicació ja s'encarregarà de traduir-la perquè no tinguis cap problema a l'hora de demanar menjar.

Diana

Després de passar-te tot el dia caminant, aprenent la història del lloc on has anat de vacances, sempre busquem un lloc per prendre alguna cosa. L'aplicació Diana ens donarà les millors recomanacions segons les nostres preferències.