Alerta màxima a Terrassa i comarca per l'alt risc d'incendi forestal

Aquesta matinada s'ha activat el nivell 3, el més elevat del Pla Alfa

La Torre
07 de juliol del 2015
Actualitzat a les 10:08h
Aquesta matinada s'ha activat el Nivell 3 del Pla Alfa a la nostra comarca per perill màxim d'incendi forestal, segons ha informat la Federació d'ADF del Vallès Occidental. 

Protecció Civil de la Generalitat demana als ciutadans que evitin qualsevol actuació imprudent que agreugi el risc d’incendi i que alertin amb rapidesa al telèfon d’emergències 112 en cas de detectar una columna de fum indicant el lloc de la manera més exacta possible.

El risc d’incendi ha anat augmentant de forma progressiva des de l’inici de l’onada de calor. Les altes temperatures sostingudes, la baixa humitat i l’absència de precipitacions han fet que vagi augmentant el risc.

Tots els efectius dels cossos operatius de la Generalitat, Diputació de Barcelona, policies locals, a més d’ADF i voluntaris de Protecció Civil dels municipis vallesans es troben en situació d'alerta per la vigilància i avís davant la detecció de qualsevol columna de fum, així com els Bombers de la Generalitat per oferir una resposta contundent i immediata. 

Es demana seguir els consells davant el risc d’incendis forestals al Twitter @emergenciescat.