Bon Preu busca treballadors per al nou establiment a Terrassa

L'hipermercat necessita personal en els departaments de Caixa, Fleca, Peixateria i Reposició a jornades de 20, 24, i 30 hores setmanals i amb contracte indefinit

La Torre
07 de juliol del 2015
Actualitzat el 08 de juliol a les 8:15h

Amb motiu de l'obertura d'un nou hipermercat Bon Preu a Terrassa l'empresa busca personal per treballar a les seccions de Caixa, Fleca i Reposició a jornades de 20, 24, i 30 hores setmanals. També s'ofereix feina per Cap de secció de peixateria, Cap per a minimercat o personal del Basar rotatiu.

El personal de Caixa està en contacte amb els clients. Les seves funcions principals són cobrar a la línia de caixes i donar suport puntual a altres seccions, principalment a la secció de Reposició.

A la secció de Fleca s'atén directament a la clientela mitjançant taulell tradicional. A part també es realitzen altres funcions pròpies de la secció com muntar parada, elaborar producte, col.locar gènere, ordenar i netejar la secció.

El personal de Reposició s'ocupa de la càrrega/descàrrega de gènere dels camions, de l'organització del magatzem, de la col.locació de gènere en estanteries, així com de l'atenció personal dels nostres clients i clientes.

Bon Preu busca persones amb experiència en alguna de les seccions esmentades, que els agradi l'atenció al públic, amb bona presència, responsables, dinàmiques i amb ganes de treballar.

Ofereixen a més formació a l'Escola Professional del Comerç del Grup Bon Preu, possibilitats de promoció (el 95% és interna), 7% de descompte en totes les compres en qualsevol dels establiments del Grup.

Més informació i inscripció a l'oferta laboral:

oferta Cap de Secció de Peixateria

oferta Cap per a Minimercat

oferta personal de Basar 20h rotatiu

oferta personal de Caixa i Reposició 24-30h rotatiu

oferta personal de peixateria 20h cap de setmana

oferta personal de reposició 24h torn de nit

oferta personal de reposició 40h torn de nit

oferta personal Minimercat 20-30h rotatiu

oferta personal per secció fleca 20h rotatiu