Els millors xefs de Terrassa cuinaran per l’aniversari de Prodis

La Torre
08 de juliol del 2015
Els xefs Martínez, Ortiz, Martínez-Anglés i Lucas
Els xefs Martínez, Ortiz, Martínez-Anglés i Lucas | Foto: Emfasi

El proper dijous dia 9 de juliol, l’Hotel Don Cándido acollirà el sopar commemoratiu de l’aniversari “Rodant per la Paràlisi Cerebral” dels 25 anys del Centre de Paràlisi Cerebral de la Fundació Prodis. Quatre dels millors xefs de la ciutat: Artur Martínez, del Restaurant Capritx; Santi Ortiz, del Mun; Keco Martínez-Anglés, del Cel de les Oques; i Àlex Lucas, del Rístol, s’han unit per elaborar un menú especial per a l’ocasió. 

Partint de la premissa que les persones afectades per la paràlisis cerebral han de poder assaborir un gran sopar de la mateixa manera que els que no ho estan, des de Prodis s’ha impulsat un menú per a poder gaudir, amb amics, família, monitors i antics companys, de l’alt nivell gastronòmic que la ciutat ofereix. 

En l'organització, a part de la participació desinteressada i solidària dels quatre xefs, també hi col·laboren la Fundació Manuel Lao, l’Hotel Don Cándido, Caves Torelló, l’Institud Cavall Bernat, Oliveres Floristes i Casa Evaristo.

Està previst que a la celebració hi assisteixi la vicepresidenta del Govern de la Generalitat de Catalunya i consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, entre d’altres personalitats, i es reti un homenatge a Carmen Aguilar, veïna de Ca n’Anglada i voluntària incansable en la lluita pels drets de les persones amb paràlisi cerebral.