«La Primavera» arriba a Terrassa amb Delafé y Las Flores Azules

El grup va omplir el parc dels Catalans tot i la ressaca de dos dies d'actuacions i Festa Major

Isaac Meler
06 de juliol del 2015
Actualitzat a les 12:32h
Delafé y Las Flores Azules en concert
Delafé y Las Flores Azules en concert | Isaac Meler

Delafé y Las Flores Azules en concert a Terrassa Foto: Isaac Meler


En plena onada de calor i ja enmig de l’estiu, Delafé y Las Flores Azules va fer arribar a la ciutat la seva 'Primavera' en el que suposava l’últim dels grans concerts de la Festa Major de Terrassa d’enguany. A pesar de la ressaca de dos dies d’actuacions, el parc dels Catalans es va omplir amb seguidors fidels de la seva carrera.

A l’escenari, el duo format per Oscar d’Aniello –àlies Delafé– i Helena Miquel era pur contrast. Front al flow i la pelvis imparables d’ell, la dolçor i el minimalisme coreogràfic d’ella. La química entre els dos cantants, tanmateix, era innegable i van aconseguir encomanar-la a un públic amb aire hipster que va poder gaudir del repertori més indie del grup, sense que faltessin temes com 'La Juani' o 'El Indio'.

"Dale gas, esto no se para" va ser la consigna d’una "nit per pintar", en paraules del propi Delafé, que va celebrar el seu aniversari on stage. 'Enero en la Playa', va ser la cançó que va marcar el clímax de la nit amb els assistents cantant a cappella.

Després d’hora i mitja de concert i dues camises de d’Aniello suades a base de ballar propulsat per pols de talc, Delafé y Las Flores Azules es va acomiadar d’un públic que tímidament i amb la boca petita cridava que no n’hi havia prou i que en volia una altra. Petició infructuosa. Calia un acte de fe major.