Georgie Dann porta les seves eternes cançons d'estiu a Terrassa

Fidel al seu estil, el cantant va fer les delícies d'un públic d'edat avançada

Isaac Meler
05 de juliol del 2015
Actualitzat a les 20:15h
Georgie Dann en concert a la plaça Nova
Georgie Dann en concert a la plaça Nova | Isaac Meler

Georgie Dann en concert a la plaça Nova de Terrassa Foto: Isaac Meler


Molta gent, ganes de festa i bon humor van ser els ingredients del concert de Georgie Dann ahir a la Festa Major de Terrassa, que va fer les delícies d'un públic d'edat avançada i ben assegut a les cadires de les primeres files amb encomanadisses cançons com 'El Chiringuito', 'La Cervecita' o 'El Negro No Puede'.  

L'incombustible cantant va actuar com si no haguéssin passat els anys. Fidel al seu estil, ballarines i color dalt de l'escenari, Georgie Dann va aconseguir conectar, també, amb els assistents més joves recordant que ell és l'autor de versos com 'mami qué será lo que tiene el negro', versionats últimament per Pitbull.

'La Barbacoa' es feia esperar i els més grans gaudien de les cançons dels estius de la seva joventut, com és el cas de Josefina Mundéjar, que es va confessar "seguidora del cantant des de sempre". Mentrestant, alguns una mica més joves com Gemma Bargués comentaven, des d'una òptica més aviat kitsch, que "feia gràcia veure un clàssic".    

I finalment, l'esperada cançó va arribar i els assistents al concert celebrat a la plaça Nova no van poder evitar ballar, estiguéssin a peu de carrer o als balcons. Alguns fins i tot grabaven amb el mòbil les eternes estrofes que sonaven en directe. 'La barbacoa, la barbacoa. Como me gusta la Barbekiú...'.