La nit «catarra» de Terrassa

El moment estelar del concert va arribar amb 'Jenifer', la cançó que els va fer saltar a la fama

Isaac Meler
04 de juliol del 2015
Actualitzat a les 11:52h
Els Catarres en concert
Els Catarres en concert | Isaac Meler

Jan Riera, Èric Vergés i Roser Cruells en ple concert Foto: Isaac Meler


En plena gira de presentació del disc 'Big Bang', Els Catarres van encetar la nit i la Festa Major de Terrassa amb el single del que ja és el seu quart álbum, la cançó 'En peu de guerra'. El gran nombre d'assistents de totes les edats que va acudir a la cita amb el grup al parcs dels Catalans es va mostrar entregat des del primer segon. 

El moment estelar del concert va arribar amb 'Jenifer', la cançó que va fer saltar Els Catarres a la fama en el panorama musical català i que, gairebé, va ser més cantada pel públic que pels propis artistes. Després vindrien 'Jo vull estar amb tu', 'Nit d'Agost' o 'El Setge' i 'Invencibles', que van suposar una encertada combinació de cançons soft amb temes més reivindicatius i de país.  
 

Públic multitudinari al concert de Els Catarres a Terrassa Foto: Isaac Meler


Estiu, Festa Major i optimisme ja s'han convertit en els ingredients del potent directe de Els Catarres, molt marcat pel ritme àgil del seu instrumental, que ara, amb Big Bang, ha agafat un caire més rock. L'anècdota es va produir amb la celebració sobre l'escenari de l'aniversari de Jan Riera, a qui li van treure un pastís. 

Terrassa va ser 'catarra' per una nit i va cantar a 'ple pulmó' les nombroses cançons que el grup va tocar durant pràcticament dues hores de concert. L'encomanadís 'deixa'm que et canti una cançó' del tema 'Rock'n'Roll' va posar el punt i final a una actuació potent que es situa just abans del festival Canet Rock i enmig d'una llarga gira que va començar el passat 23 d'abril.