El Circ Tub d'Assaig, cap a l'antiga AEG de Terrassa

L'Ajuntament es farà càrrec de la rehabilitació de l'edifici, que s'iniciarà amb "la màxima brevetat possible", per tal de garantir-ne les condicions bàsiques de seguretat

Antonio Méndez
03 de juliol del 2015
Actualitzat el 05 de juliol a les 7:21h
L'alcalde Jordi Ballart amb el president de Tub d'Assaig 7.70 , Albert Ubach
L'alcalde Jordi Ballart amb el president de Tub d'Assaig 7.70 , Albert Ubach | Foto: A.T.

L'alcalde Jordi Ballart amb el president de Tub d'Assaig 7.70 , Albert Ubach Foto: A.T.



L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat del regidor de Cultura, Jordi Flores, ha presentat aquest dijous el conveni de col·laboració sol·licitat per l'associació sociocultural Tub d'Assaig 7.70 a l’Ajuntament de Terrassa per tal d'obtenir l'ús temporal d'una porció de l’antiga Fàbrica AEG a la carretera de Castellar amb l'avinguda Jaume I, per destinar-lo a dur a terme les seves activitats.

D'altra banda, l'Ajuntament es troba igualment interessat en la cessió d'ús temporal, malgrat haver de gastar una quantitat important de diners en les obres d'arranjament bàsic dels espais, consistents en la neteja interior i sanejament de l'espai, reparació i sanejament de l'estructura, reparació i impermeabilització de la coberta, substitució de les obertures de les façanes i execució del paviment interior. Aquesta rehabilitació és necessària per tal de garantir les condicions bàsiques de seguretat i utilització de l'edifici. 

Igualment, un cop s'hagin pogut portar a terme les ja esmentades obres es preveu que Tub d'Assaig 7.70 es faci càrrec de la resta d'obres i instal·lacions necessàries per al desenvolupament de les seves activitats. L'Ajuntament ha declarat el seu interès en licitar l'execució de les obres en la major brevetat possible i d'acord amb les dotacions i disponibilitats pressupostàries que són necessàries.