El Parc Sant Jordi acollirà el Màster d’Esgrima de Catalunya Femení

L' egarenca Clara Anyó defensa títol

La Torre
03 de juliol del 2015
Aquest proper dissabte 4 de juliol, el Club d’Esgrima Ciutat de Terrassa organitza, dins els actes de la Festa Major 2015, el Màster d’Esgrima de Catalunya d’Espasa Femenina.

Es tracta d'una prova del calendari oficial amb format d’exhibició, restringida a les 8 millors classificades en categoria Absoluta del rànking catalàla temporada anterior. L’esdeveniment compta amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa i de la Fedració Catalana d’Esgrima.
 
Els organitzadors, juntament amb la comissió organitzadora de les Festes Majors, han apostat enguany per donar un impuls a l’estètica d'aquest esport duent la cita en ple Parc de Sant Jordi, just davant la Masia Freixa, "un entorn espectacular per enaltir l’elegància i la plasticitat de l’esgrima".
 
La vigent campiona Clara Anyó lluitarà per revalidar el títol. Anyó ha tirat aquesta temporada pel club barceloní SAM, però defensarà durant el màster els colors blanc i vermell del Club d’Esgrima Ciutat de Terrassa, atès que la competició es confecciona a partir del rànking de la temporada anterior.
 
Els quarts de final enfrontaran a:
 
Clara Anyó vs Paqui Sánchez
Irene Rivera vs Emma Fernández
Patrícia Jiménez vs Elisabeth Sala
Anna Esteve vs Cristina Raceu
 
Clara Anyó i Cristina Raceu, en un estat de forma contundent, són les clares favorites, però les egarenques Paqui Sánchez, Anna Esteve, i especialment Irene Rivera, que creuarà espases amb la santboiana Emma Fernàndez, també lluitaran per una posició al podi.