40.500 euros recaptats al 7è Torneig Hockey Solidari per a béns socials

La Torre
02 de juliol del 2015
Actualitzat a les 11:13h
Entrega dels xecs als projectes solidaris
Entrega dels xecs als projectes solidaris | Torneig Hockey Solidari

La recaptació assolida al 7è Torneig Hockey Solidari ha estat lliurada als projectes solidaris. Carmen Mas, presidenta de l'associació, i Ivà Morcillo, secretari, han fet entrega dels xecs als representats dels quatre projectes. L'acte s'ha portat a terme al mateix escenari del torneig, el CD Terrassa.

La recollida global de la setena edició del torneig ha estat de 40.500 euros dels quals se'ls ha de restar les despeses, 15.500 euros. Per tant, s'han entregat un total de 25.000 euros. Enguany, a diferència d'altres edicions, cada projecte ha rebut una quantitat diferent en relació al valor de la seva proposta concreta. Fins ara, es destinava la mateixa quantitat a cada un dels projectes. L'entrega de la recaptació s'ha destinat de la següent manera:

- Eina Cooperativa: 7.000 euros per a l'obtenció de nous llibres i la contractació d'un professional per a la biblioteca tutoritzada de l'Escola Mare de Déu de Montserrat.
- Crespinell – Escola d’Educació Especial: 2.641 euros per a la compra de material audiovisual que ajudi als alumnes a una millor comunicació interpersonal i emocional.
- Esplai La Fàbrica: 11.600 euros per aconseguir que els nens i nenes de l'Esplai puguin assegurar-se un àpat al dia.
- ACAU: primera entrega de 3.000 euros per a poder comprar aliments segons les necessitats del moment.

Un debat amb l'intercanvi d'impresions dels representants dels projectes i els màxims mandataris de l'Associació Torneig Hockey Solidari del torneig ha precedit l'entrega de xecs. Els representants dels projectes han destacat que la gran assistència de públic el dia del torneig els va sorpendre. A més, han agraït el suport de l'Associació Torneig Hockey Solidari als infants i joves més desfavorits de la ciutat.