Els alumnes del Taller de Musicals exhibeixen les seves arts a Terrassa

L'Auditori acollirà aquest dijous una audició dels espectacles treballats durant el curs

La Torre
02 de juliol del 2015
Aquest dijous, a dos quarts de set de la tarda, l'Auditori Municipal de Terrassa acollirà l'audició oberta al públic de l'acte de final de curs "Tallers de...". Aquest projecte orientat a alumnes del Conservatori Municipal de Terrassa però també a la resta de la ciutadania conclou amb un espectacle musical basat en un tastet de totes les disciplines que valen per dur-lo a terme i que els assistents han anat assajant el llarg de l'any. D'aquesta manera, a més de treballar la veu també han rebut classes de moviment corporal, música, escena i ball. 

L'espectacle que es podrà veure aquest dijous és una mostra de peces de diversos títols com "Mamma mia", "A castle on a cloud" o Edelweiss. Com a docents han participat en el taller Montse Sala, escenògrafa, Mercè Daly, coreògrafa i ballarina, Dani Garcia, pianista i director musical i Maria Teresa Vert, cantant i coordinadora. En l'actuació, es comptarà amb la col·laboració dels músics Erwyn Seeruton, percussió; Óscar Garcia, baix; Jesús Silvestre, teclat, així com amb tot l’equip tècnic de l’Auditori Municipal amb Santi Ferrer al capdavant.

Spamalot, en ment

La propera temporada es muntarà Spamelot. Spamalot és una comèdia musical basada en la pel·lícula Monty Python and the Holy Grail. De la mateixa manera que la pel·lícula, és una paròdia totalment irreverent cap a les llegendes artúriques, però difereix de la pel·lícula en molts aspectes, especialment en les seves paròdies vers el teatre de Broadway. Eric Idle, membre dels Monty Python, va escriure el llibret i les lletres, i conjuntament amb John Du Prez van escriure la música.