Ficosa i Panasonic inicien l’aliança de capital i negoci

per Nació Digital, 1 de juliol de 2015 a les 12:53 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de juliol de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Ficosa Internacional S.A. i Panasonic Corporation van anunciar el seu acord per a l’aliança de capital i negoci el passat 30 de setembre. Després que s’hagin complert diverses condicions, incloent l’aprovació de les autoritats antimonopoli corresponents, Panasonic ha completat la seva inversió a Ficosa i la transferència d’accions de la multinacional catalana, a data de 30 de juny. D’aquesta manera, s’ha fet efectiva l’aliança de negoci entre ambdues companyies i Panasonic ja participa en la gestió de Ficosa.
 

A través d’aquesta aliança de capital i negoci, Ficosa i Panasonic acceleraran la unió i la posterior evolució de les àrees de ‘Confort’ i ‘Seguretat’, indispensables per a la nova generació de sistemes de cabina, un àmbit que presenta un gran potencial de creixement. Com a resultat d’aquesta sinergia, ambdues companyies promouran el llançament del negoci del sistema de mirall electrònic, i també ampliaran en el futur una aliança de negoci en l’àrea d’ADAS (Sistemes Avançats d’Assistència al Conductor) i dels sistemes d’infotainment connectats a través d’una unitat telemàtica al vehicle.
 

Panasonic ha adquirit una participació del 49% de Ficosa, i té previst enviar a quatre directius perquè participin en la gestió de la companyia com a membres de la junta directiva de Ficosa. Ambdues companyies continuen les negociacions per enfortir el seu capital, el negoci i la col·laboració tecnològica en el futur.

 

Arxivat a:
Economia, Panasonic, Ficosa
Participació