El PP retreu al govern de Terrassa no haver retirat encara els arbres caiguts

El portaveu dels populars, Gabriel Turmo, demana explicacions sobre quants incendis s'han produït per culpa dels arbres tombats o danyats com a conseqüències de la ventada del passat desembre

per La Torre, 30 de juny de 2015 a les 19:59 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de juny de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El portaveu del grup municipal del Partit Popular (PP) de Terrassa, Gabriel Turmo, ha presentat una instància a l'Ajuntament de Terrassa en relació a les tasques a l’entorn natural de Terrassa de retirada dels arbres en risc de caure i caiguts com a consequència del temporal de vent que va patir la ciutat el passat 9 de desembre.

Els populars es pregunten com és possible "tenint en consideració que el 15 de juny es va iniciar el període de màxim risc d’incendis forestals, que a data d’avui no hagin encara estat retirats tots els arbres caiguts o en risc de caure".


Així mateix, Turmo demana tenir coneixement de quants incendis tenen de moment com a causa l’existència d’arbres o resta d’arbres caiguts com a consequència del temporal de vent del passat 9 de desembre que no han estat encara retirats.

I, finalment, també demanen saber "perquè no s'han adoptat mesures d'urgència per garantir la retirada dels arbres en risc de caure i caiguts com a consequència del temporal de vent que va patir la ciutat el passat 9 de desembre".

 

Participació