Palet tornarà a presidir el Gremi de la Construcció

Ha estat l’única candidatura presentada per presidir l'entitat els propers sis anys

La Torre
28 de juny del 2015
Actualitzat a les 16:34h
El Gremi de la Construcció del Vallès celebra el proper dimarts 30 de juny l’Assemblea General Ordinària on s’exposarà l’única candidatura a la presidència del Gremi presentada per la seva ratificació.
 
Després de sis anys al capdavant del Gremi, Toni Palet renovarà el seu càrrec en no haver-se presentat cap més empresari/a del sector disposat a dirigir el Gremi en els propers anys. Tal com marquen els Estatuts, un cop ratificat per l’assemblea, Palet i i els membres de la seva Junta Directiva, seguiran al capdavant del Gremi de la Construcció del Vallès els propers sis anys.
 
Objectius
 
-Tornar a créixer en nombre d’agremiats, i per aquest motiu s’està definint un port-foli de serveis exclusius per a les empreses del sector.
 
-Millorar la relació amb institucions i administracions en benefici de la gestió dels associats. Optimitzar processos, detectar incidències en processos entre associats i altres entitats i solventar-les serà una fita important els primers anys.

-Impulsar i consolidar la Planta de Reciclatge GRUVOSA. Ubicada al terme municipal de Viladecavalls ja està totalment operativa des de primers d’any. Amb descompte en el preu per als agremiats, també es vol que sigui una planta capdavantera en la venda de material reciclat per a la utilització de subsòls, camins, carreteres, etc. GRUVOSA també està fent tota la tramitació per poder oferir als associats l’aval de la runa que demanen els Ajuntaments.
 
-Confeccionar una plataforma de multiserveis, on es podrà realitzar gestions com ara: ofertes i demandes entre industrials i particulars; gestió de les ofertes immobiliàries; informar de les ofertes dels magatzems de material de construcció; informació de les licitacions d’obres; gestió de serveis; consultes a l’assessor del sector; mapa d’empreses; etc. Un ampli ventall d’informació, indexada, que podran utilizar les empreses associades i els particulars si necessiten algun servei relacionat amb la construcció.
 
-Apertura d’alguna sucursal del Gremi a altres poblacions, així com organitzar cursos de formació específica i qualificada per treballadors del sector.
 
 
Posteriorment a l’assemblea, els associats gaudiran de la ponència realitzada per Emilio Duró, llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat Autònoma de Barcelona. Empresari, membre de diversos Consells d'Administració i ex-directiu de diferents empreses. Des de fa més de 25 anys treballa com a consultor, assessor i formador en les primeres empreses del país.
 
Amb el títol “Pensa diferent: el que realment importa”, Duró desenvoluparà una conferència centrada en 4 aspectes: adoptar una actitud mental positiva; preparar-nos per gestionar els canvis; assumir que som responsables del nostre destí, i superar les pors per tenir una actitud vital que ens permeti assolir l’èxit.