Salesians Terrassa acull quatre alumnes en pràctiques d'Heura

La Torre
25 de juny del 2015
Estudiants i professorat de les pràctiques a empresa
Estudiants i professorat de les pràctiques a empresa | Foto: Salesians Terrassa

Estudiants i professorat de les pràctiques a empresa Foto: Salesians Terrassa


En els darrers mesos Salesians Terrassa ha acollit quatre alumnes en pràctiques a diferents sectors professionals de l’escola: dos a manteniment, un a recepció i un altre al servei de menjador, tots quatre procedents de l’escola L’Heura. Aquesta setmana, després del procés formatiu, els quatre alumnes han tancat formalment la seva etapa de pràctiques. Ha estat en un acte senzill que ha reunit els quatre alumnes, l’Andrea, el Rafa, l’Ada i el Carlos, i la direcció de les dues escoles.

Per part de Salesians Terrassa, Jordi Lleixà, titular, i Manel Pérez, administrador, han agraït la confiança que L’Heura ha dipositat en l’escola per acollir els seus alumnes en pràctiques. També han valorat molt positivament la feina que han realitzat els quatre alumnes durant la seva estada. Des de l’escola L’Heura, Jordi Lartuna, director, i Maria Dolors Calls, cap de formació laboral, han fet valdre que aquesta experiència pot obrir als joves les portes al món laboral i el gran ventall d’oportunitats que això els suposa. També han valorat molt positivament la bona predisposició de Salesians Terrassa en tot el procés. Pilar Homs, tècnica de formació laboral de L’Heura, ha agraït la feina dels tutors de Salesians Terrassa que han treballat amb els quatre alumnes acompanyant-los i acollint-los en tot moment.

Per a Salesians Terrassa aquesta experiència és especialment rellevant, ja que actualment, gairebé cent dels seus alumnes dels cursos de Formació Professional es troben fent practiques a empreses de diferents sectors.