Ezequiel Segura, nou director de l'Escola Manu Lanzarote

La Torre
21 de juny del 2015
Segura ha firmat per tres temporades
Segura ha firmat per tres temporades | Foto: EFML

Amb ganes de seguir creixent, i després de que s'hagin finalitzat els entrenaments a l'Escola Manu Lanzarote, la directiva ha decidit que toca reforçar-se organitzativament. Per això, aquesta setmana han presentat el fitxatge d'Ezequiel Segura, que ha firmat per tres temporades, i que exercirà de director de l'Escola per seguir "sent un referent un referent futbolístic a Terrassa i ser també un referent de futur al futbol vallesà".

Ezequiel, nascut a Terrassa (1970), és un gran coneixedor de la base del futbol femení i entra a l'Escola Manu Lanzarote amb l'objectiu de "solidificar-ne el creixement". Va iniciar-se com a coordinador en el seu moment al futbol femení de Viladecavalls, aconseguint que un poble de poc més de 7.000 habitants i amb els nuclis de població molt disseminats, tinguessin fins a quatre equips de futbol femení. Llavors, va passar al CE Sabadell, on va coincidir amb Manu Lanzarote i on va recuperar i va aconseguir redreçar un femení que quan ell va arribar estava en un estat força precari, aconseguint que els equips arlequinats recuperessin part del terreny perdut i situant el sènior a Preferent.

Després d'una temporada al Cerdanyola FC, portant la coordinació del femení, arriba a Terrassa. "Li donem les gràcies per voler aportar els seus coneixements i feina, confiant en una Escola que vol créixer i fer que cada dia més nenes i noies creguin en les seves possibilitats en el futbol femení", han manifestat des de la direcció.