Alfonso Urrutia rep el premi del I Concurs de Fotos de Pluja

Mina preveu exposar les millors imatges en una mostra a la ciutat el proper mes de juliol.

La Torre
19 de juny del 2015
Josep Lluís Armenter, director general de Mina, Aigües de Terrassa, ha lliurat a Alfonso Urrutia el premi com a guanyador del I Concurs de Fotos de Pluja .

El premi és un sopar en un reconegut restaurant de la ciutat per a dues persones i dues entrades a l’espectacle La extraña pareja que es podrà veure a Terrassa, al Centre Cultural en el marc de la Festa Major.

En aquest concurs de fotografia, que Mina ha organitzat per primera vegada, es podien presentar imatges a l’entorn de la temàtica de la pluja. En total, s’han presentat 33 imatges. El guanyador, Alfonso Urrutia, que ha acabat els estudis de fotografia i s’hi vol dedicar professionalment, ha explicat que “per fer la fotografia vaig fer servir una càmera reflex connectada al mòbil, de manera que aconsegueixo fer-ne seqüències ràpides per poder captar llampecs com els de la foto guanyadora.” Tal i com recullen les bases del concurs, Mina preveu exposar les millors imatges presentades en una mostra a la ciutat el proper mes de juliol.