Roba més de 2.000 euros i un vehicle d'un taller del carrer de Baldrich

L'individu havia intentat minuts abans fer el mateix en un altre taller del mateix carrer

La Torre
17 de juny del 2015
Actualitzat a les 17:19h
Pels volts de les deu del matí d'aquest dimarts, la Policia Municipal va rebre un avís des d'un taller de cotxes ubicat al carrer Baldrich. Dos testimonis havien vist com un home vestit amb una samarreta rosa s'introduïa en un dels vehicles estacionat al taller i al cap d'uns minuts sortia amb el turisme direcció carretera de Rubí. Un cop allà, i parlant amb el seu propietari, aquest va confirmar que també trobava a faltar un sobre amb 2.400 euros.

Amb l'arribada de la Policia, el propietari d'un altre taller ubicat al mateix carrer va sortir a trobar-los per informar que un individu -que coincidia amb el primer ressenyat- havia entrar poc abans al seu negoci i hi havia intentat robar. No ho havia aconseguit. Va afirmar a més que havia observat com el mateix home marxava en direcció cap a l'altre taller.

Els agents van passar ordre de recerca del vehicle sostret. Al cap d'uns minuts, el van localitzar a la variant direcció Centre, aturat a l'alçada de l'hipòdrom. No hi havia ningú a dins.

Paral·lelament, la dotació va avisar una ambulància perquè el propietari del taller on havia aconseguit robar mostrava dolors al coll i un quadre d'ansietat. El SEM el va traslladar a Mútua mentre que la grua recollia el vehicle robat cap a prefectura.