Xerrada sobre el programa de prevenció de malalties cardiovasculars

La conferència tindrà lloc aquest dijous a l'edifici docent MútuaTerrassa

La Torre
17 de juny del 2015
Aquest dijous, 18 de juny, tindrà lloc -a l’edifici Docent de MútuaTerrassa- la conferència "Salut al cor: programa de prevenció de malalties cardiovasculars" a càrrec de Lourdes Magem, diplomada en infermeria i coordinadora del programa “Salut al cor” de MútuaTerrassa, Helena Puig, diplomada en infermeria i referent del mateix programa i Roger Sitjà i Joan Alomar, pacients tutors de l’esmentat programa.

En aquesta ocasió, la conferència abordarà les particularitats del programa de prevenció cardiovascular “Salut al cor”, nascut de la inquietud de diversos professionals de MútuaTerrassa després d’observar l’augment de les malalties cardiovasculars entre la població (primera causa de mort dels països desenvolupats).

Es va començar a impartir el passat 2009 al CAP Sant Cugat i actualment s’ha estès a d’altres CAP’s de MútuaTerrassa. Els objectius més destacats de l’esmentat programa són fomentar els hàbits de vida saludables, millorar els coneixements de la població envers les malalties cardiovasculars i formar i acompanyar als pacients tutors en aquesta matèria. Va dirigit a pacients amb factors de risc cardiovascular i a tots els familiars i/o cuidadors que hi vulguin assistir.