El planter de l'Esbart Egarenc treu pit al Festival de Fi de Temporada

La Torre
16 de juny del 2015
Actualitzat a les 17:25h
Espardenya Verda ballant Peret
Espardenya Verda ballant Peret | Foto: Esbart Egarenc

Espardenya Groga ballant Els Catarres Foto: Esbart Egarenc


L’Esbart Egarenc del Social va celebrar el passat 13 de juny al teatre dels Salesians el 45è Festival Fi de Temporada. Els grups espardenya van ser els protagonistes de l’espectacle amb una mostra d’un repertori molt variat de balls populars i de creació. A la segona part del festival, anomenada “Èxits de casa nostra” els diferents grups van fer un homenatge a les cançons més actuals catalanes.

En acabar l’espectacle, David Capdevila, president de l’Esbart Egarenc, va felicitar a tots els col·laboradors, monitors, progenitors i dansaires per haver aconseguit fer un festival “molt emotiu” sobre l’escenari. Felip Elòsegui, president del Centre Cultural el Social, va recalcar que “la cultura catalana segueix” i la importància de la joventut en entitats com el Centre Cultural el Social o l’Esbart Egarenc.
 

Espardenya Blava ballant Mar i Cel Foto: Esbart Egarenc



A la primera part de l’espectacle els grups infantils i juvenil van ballar tres balls cada un. El grup de l’espardenya groga (4-6 anys) van oferir Desfilada, Ball del Mocador i Petits Vailets. La blava (7-9 anys) van ballar Muntanyenca, Vivaracha i Ball Mariner. La verda (10-12 anys) va fer Balls del Vallés, Pastoril i Ball de Bot. El grup juvenil (13-16 anys) va oferir Marina, Jota d’Horta de Sant Joan i Aires d’en Serrat. Per finalitzar-la, les monitores dels diferents grups van ballar Farandola. A la segona part van sonar els èxits de Txarango, Els Catarres, Mar i cel de Dagoll Dagom, Peret i Els Pets.
 

Espardenya Verda ballant Peret Foto: Esbart Egarenc

 

Monitores ballant Farandola Foto: Esbart Egarenc