El regidor Noel Duque dispara contra aquells que «ara em vigilaran»

El regidor socialista demana en un missatge a Facebook "lluitar junts per fer una ciutat millor" i rep el suport d'una militant de Podem Terrassa que recorda que "és important que el poble vigili al Consistori però no ens oblidem també d'observar-nos a nosaltres mateixos"

La Torre
15 de juny del 2015
Actualitzat a les 18:25h
Dissabte, amb motiu de la constitució del nou Ajuntament diverses persones es van concentrar davant de les portes del consistori sota el lema "Això no és el 78. Us estem vigilant", i afirmen en el manifest de convocatòria que "és cert que el 24 de maig la ciutadania va votar, però no va parlar" i per això "volem expressar ja d'entrada quines són les nostres preocupacions, les nostres exigències i les nostres prioritats". L'acte estava organitzat per entitats com l'Observatori de Drets Socials i Humans, la plataforma contra les retallades en sanitat, SOS Ensenyament, XSP, FAVT i Iaioflautes Terrassa.

Aprofitant aquest lema de la concentració, el nou regidor socialista Noel Duque ha llançat un missatge velat al seu compte de Facebook en el qual es pot llegir sota el hastag #yotambiénOsVigilo el següent:
 

Captura del missatge de Facebook de Duque


Aquest post no ha caigut gaire bé a membres de les entitats organitzadors ni a alguns militants d'un altre partit que ha entrat al Consistori.

Entre els nombrosos comentaris que ha suscitat el missatge de Duque destaquen dos dels membres de Despierta Egara, candidatura que optava a dirigir Podem Terrassa, Josep Navarro i Zaida Rincón. El primer demana "respecte" a Duque per aquells que lluitaven en els seus "microclimes" i que el socialista sembla que menysté, mentre que la segona, adverteix també de forma ambigua "als que s'autoproclamen abanderats de la veu del poble i que s'ho creuen són els que més distància prenen de la realitat del carrer. No hi ha res pitjor que la vanitat en aquests menesters" alhora que subratlla "és important que el poble vigili al Consistori però no ens oblidem també d'observar-nos a nosaltres mateixos"