Terrassa utilitzarà els arbres caiguts per la ventada per fomentar la lectura

Neix la iniciativa ArLlibre! la qual pretén incitar a l'intercanvi de llibres entre els egarencs

La Torre
15 de juny del 2015
Actualitzat el 18 de juny a les 19:06h
Aquesta setmana s'ha donat el tret d'inici de la iniciativa ARllibre! Es tracta d'una proposta d'intercanvi de llibres que aprofita els troncs dels arbres caiguts per les ventades del desembre de 2014. En diferents punts de l'espai públic de Terrassa es podrà fomentar la lectura i l'intercanvi de llibres.

D'aquesta manera, els egarencs podran agafar un llibre i deixar-ne un altre. L'entitat Amics de les Arts i Joventuts Musicals ja fa uns anys que té un punt d'intercanvi a la seva seu i ara s'expandirà en d'altres zones de Terrassa. D'altra banda, les Biblioteques públiques de Terrassa, a través de la BCT en xarxa, també fan una proposta similar amb el racó d'intercanvi.

És una proposta similar al bookcrossing que funciona a altres ciutats del món. Els punts que estaran destinats a l'ArLlibre són:

- Passeig del Vapor Gran davant del Qu4drant.0
– Passeig de les Lletres davant de la Biblioteca Central
– Parc de Sant Jordi
– Avinguda de Francesc Macià, davant de la Bd6
– Cafè-bar d'Amics de les Arts

Els impulsors recorden que el manteniment i la cura d'aquesta iniciativa pertoca a tota la ciutadania, i anuncien que si l'experiència és positiva s'anirà ampliant a d'altres punts de la ciutat.