El programa Activa't organitza dimarts una conferència sobre Nutrició i Esport

Publicitat
15 de juny del 2015
Actualitzat el 16 de juny a les 11:14h
576_1434355606mutua
576_1434355606mutua

Quins són els avantatges de la pràctica esportiva per a la salut? Quins requeriments dietètics i pautes d'hidratació s'han de tenir presents abans, durant i després de l'exercici? Aquests són alguns dels temes que demà, 16 de març, es debatran a la Taula Rodona “Nutrició i Esport” en el marc del programa Activa’t

Aquesta trobada donarà el tret de sortida a un cicle de conferències, gratuïtes i obertes a tothom, sobre salut i esport que MútuaTerrassa i l'Associació Esportiva Mitja Marató organitzen dins del programa Activa't, una iniciativa que promou la pràctica esportiva i vol millorar la qualitat de vida dels ciutadans. 
 
La Dra. Mercè Villaró, metgessa del CAP Terrassa Sud de MútuaTerrassa, la Sra. Montse Ibarra, dietista de MútuaTerrassa i l'atleta olímpic Carles Castillejo són els tres professionals que integraran la taula rodona del proper dimarts. El Dr. Carles Morera, traumatòleg de la Unitat de Traumatologia i Medicina de l'Esport de MútuaTerrassa, serà l'encarregat de moderar-la.

La conferència tindrà lloc demà a les 19h a l'Edifici Docent MútuaTerrassa (carrer Sant Antoni, 39. Terrassa) i és la primera d’enguany. La seguretat en l'àmbit de l'esport és la segona de les temàtiques que donen forma al cicle i la conferència se celebrarà el 29 de setembre. La darrera tractarà sobre els beneficis psicosocials de l'esport i en aquest cas la data escollida és el 24 de novembre.  

Les conferències s'han organitzat amb la Unitat de Traumatologia i Medicina de l'Esport d'Àptima Centre Clínic MútuaTerrassa, formada per l'equip de professionals de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de Catalunya (COTCAT). Aquest fet s'emmarca en la voluntat de potenciar l'àmbit de la Medicina de l'Esport que MútuaTerrassa està duent a terme.