Es lliuren els Premis Nous Professionals 2015 de Terrassa

La Torre
14 de juny del 2015
Foto de família dels premiats i representants del certamen
Foto de família dels premiats i representants del certamen | Foto: Rafael Casanova BCF

Foto de família dels premiats i representants del certamen Foto: Rafael Casanova BCF

El que era tinent d’alcalde en funcions de Serveis a les Persones, Cohesió i Benestar Social, Manuel Pérez, va presidir el lliurament de la 10a edició dels Premis Nous Professionals 2015, convocats per l’Ajuntament de Terrassa i el Consell de la Formació Professional de Terrassa.

A l’acte també hi van assistir la regidora en funcions d’Educació, Elena Dinarès, i el regidor en funcions d’Ocupació, José Manuel Jiménez. La finalitat d’aquests guardons és la de motivar i promoure l’esperit emprenedor, innovador i creatiu dels alumnes de Cicles Formatius de qualsevol família professional, així com dels Programes de Formació i Inserció (PFI), mitjançant el reconeixement públic de projectes.

Els Premis Nous Professionals és un certamen organitzat per l’Ajuntament de Terrassa i el Consell de la Formació Professional de Terrassa amb el suport del Consell Comarcal del Vallès Occidental, la Diputació de Barcelona, els Departaments d’Ensenyament i d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, la Cecot, la Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Terrassa i els sindicats CCOO i UGT. Enguany s’hi han presentat 61 treballs, dels quals 16 han resultat finalistes. Pel que fa als centres participants, en aquesta convocatòria, han estat un total de 20 centres formatius de la província de Barcelona, exceptuant la ciutat de Barcelona.