Pel PP un pacte dels «comunistes» amb CiU seria un «frau democràtic»

Els populars reiteren que ha de ser el PSC qui governi Terrassa i consideren que l'acord entre TeC, ERC i CiU "és contra natura" i només té com a objectiu "fer fora de l'alcaldia Jordi Ballart"

La Torre
11 de juny del 2015
Actualitzat a les 19:37h
Quan queden pocs menys de 48 hores perquè es constitueixi el nou govern a Terrassa, el Partit Popular ha emès un comunicat en què reitera "per transparència democràtica, responsabilitat als líders locals de Terrassa en Comú, ERC i CiU" recordant que la ciutat "necessita estabilitat institucional aquests propers 4 anys, no carreres pel poder. Un pacte contra natura és legal però indubtablement i en aquest cas, de comunistes amb la dreta conservadora de CiU, suposaria un clar frau democràtic l'únic objecte del qual seria evitar l'alcaldia Jordi Ballart".

Els populars afirmen que ells també apostaven per un canvi però que la ciutadania de Terrassa ha apostat per la continuïtat ja que el PSC ha estat la llista més votada amb una diferència de més de 7.000 vots respecte TeC, la segona força. El PP es mostra sorprès perquè a dia d'avui encara no se sàpiga del cert qui serà el futur alcalde de la ciutat.

"Que la llista més votada, amb diferència, sigui la responsable d'impulsar el nou govern municipal sembla una obvietat des de qualsevol plantejament democràtic, obvietat que decau quan incideixen altres factors d'estratègia política, tacticisme o ànsia de butaca, i ho expressem amb rotunda claredat", subratllen en el comunicat i afegeixen "no val tot en Democràcia. La Democràcia no és un joc, com sembla que alguns entenen, precisament els que enarboren la bandera de la nova política o les noves formes".