Lliurament dels Premis Lamp Lighting Solutions 2015

El jurat encapçalat per Mark Major ha escollit 21 projectes d'entre els 598 rebuts, provinents de 54 països

La Torre
10 de juny del 2015
Actualitzat a les 17:46h
L’empresa egarenca Lamp Lighting, de disseny i fabricació de lluminàries tècniques i arquitecturals, organitza per sisena vegada el certamen internacional Premis Lamp Lighting Solutions 2015. La convocatòria premia els projectes d’il·luminació més ambiciosos que s’hagin dut a terme en els últims anys en el sector.

El proper 11 de juny, es celebrarà la cerimònia de lliurament al Parc d’Atraccions del Tibidabo (Barcelona) conduïda per Òscar Dalmau i serà el moment de donar-se a conèixer els guanyadors. Tots els projectes seleccionats formaran part de l’edició del llibre Lighting Concepts 2015.

Un jurat de reconegut prestigi, encapçalat per Mark Major, ha escollit 21 projectes d’entre els 598 rebuts, provinents de 54 països: una xifra que suposa un nou rècord de participació internacional i consolida els Lamp Lighting Solutions Awards com una de les principals celebracions del sector arquitectònic i de la il·luminació.

El certamen compta amb quatre categories: il·luminació exterior arquitec- tònica, il·luminació d’interiors, il·luminació urbana i paisatgística i projectes d’students proposals. Com a novetat i coincidint amb l’Any Internacional de la Llum, declarat per la UNESCO, enguany es lliurarà per primera vegada la distinció “Life of Light”, un reconeixement a un professional que hagi dedicat la seva carrera a la il·luminació.

Lamp Lighting és una empresa de Terrassa de fabricació i disseny de lluminàries tècniques i arquitecturals. Té una vocació molt internacional i, al mateix temps, un compromís amb el país. Ha patrocinat el pavelló català d'arquitectura de la Biennal de Venècia, en les dues ocasions que hi ha pres part l'Institut Ramon Llull. Així mateix, és un dels patrocinadors de l'exposició RCR Arquitectes que es pot veure al Palau Robert. De fet, i a tall d'exemple, RCR Arquitectes va ser un dels guanyadors dels premis a l'any 2008 amb el projecte Hammershoi i Dreyer del CCCB. I, en la darrera edició del certamen, l'any 2013, Rafael Aranda va ser un dels membres del jurat.