La Fàbrica de Can Tusell guanya el 19è Premi Joves per Terrassa del Rotary

La Torre
10 de juny del 2015
Actualitzat a les 15:32h
Finalistes i premiats en la 19a edició del premi
Finalistes i premiats en la 19a edició del premi | Foto: S.R.

Finalistes i premiats en la 19a edició del premi Foto: S.R.


El projecte "Brigada la Fàbrica" ha estat el guanyador del 19è Premi Joves per Terrassa del Rotary Club de Terrassa premiat amb 3.000€ i que ha comptat amb el patrocini de El Corte Inglés i la col·laboració, per primer any, de l’Ajuntament de Terrassa. La secretaria del Club Nuri Escudé ha llegit l’acte on s'expressava que la Junta del Rotary Club de Terrassa, constituïda com a jurat del Premi, ha decidit concedir la totalitat del Premi Joves per Terrassa, dotat amb 3.000 euros, al projecte “Brigada La Fàbrica" del Grup de Joves la Fàbrica de can Tusell.

Els tres representants d’aquesta entitat que han recollit el premí han estat Mireia Vicenta, Montse Gómez i Tomás Ordoñez, i en el seu parlament han explicat que "la idea de la Brigada la Fàbrica va sorgir a partir d'una nova línia o metodologia pedagògica, concretament l'aprenentatge i servei". La idea és elaborar per als joves un programa d'activitats que siguin educatives per a ells i alhora beneficioses per a la comunitat. "Volem posar en disposició de la comunitat un grup de joves, que donin suport i responguin a petites necessitats del dia a dia de persones o entitats, i que durant tot aquest procés, (contacte, valoració, acció) totes les parts surtin beneficiades per l'experiència. Un altre objectiu important és que perduri en el temps aquesta relació de recolzament mutu, entre particulars, entitats i joves", han explicat.
 
L’acte ha volgut distingir els altres dos finalistes lliurant-los uns diplomes acreditatius. Els premiats han estat pels projectes "Activitats de Respir" del Centre de lleure Tu Tries i pel projecte "Truk cap a nous Horitzons" de l'AEiG Torrent de les Bruixes.

El President del Rotary Club de Terrassa, Jaume Suana ha destacat en el seu parlament els dinou anys que l'entitat porta donant suport als projectes solidaris dels Grups de Joves de Terrassa i ha animat als joves a continuar la seva tasca vers els qui més ho necessiten.