L'egarenca va avançar el combinat estatal davant de Costa Rica

Lluïsa Tarrida
10 de juny del 2015
Actualitzat el 13 de juny a les 5:40h
La migcampista Vicky Losada ja forma part de la història del futbol espanyol. Aquest dimarts, l'egarenca es va convertir en la primera futbolista de la selecció espanyola a marcar un gol en un Mundial. Va ser davant Costa Rica en el primer partit de la competició que s'està duent a terme a Montreal (Canadà). El resultat no va ser del tot positiu -només van arrencar un empat-, però Losada ha ocupat tots els titulars.

La jugadora de 24 anys que actualment milita a l'Arsenal és considerada una de les migcampistes més valuoses de la selecció, per aquest motiu sol ser titular indiscutible en l'onze dirigit per Ignacio Quereda. Losada va rebre la pilota d'esquenes a l'àrea rival, i amb una gran maniobra es va girar i va engaltar un xut que va entrar col·locat al pal esquerre de la porteria defensada per Dinia Díaz, que no va poder fer res per evitar-ho. Era l'1 a 0. L'alegria però va durar poc ja que just un minut després, al minut 14, Costa Rica va empatar. Amb aquest resultat es va arribar al final del partit.

Losada però no és l'única representació egarenca dins de la selecció espanyola. També l'acompanya Marta Corredera. La davantera -que fa unes setmanes va anunciar que deixava el Barça- també va tenir uns minuts en aquest primer partit del Mundial en entrar al terreny de joc substituint Bermúdez.