Hi ha 59 espais lliures als polígons industrials de Terrassa

El Consell Comarcal publica la 9a edició del catàleg d’oferta de sòl i sostre industrial amb les dades actualitzades a 30 d'abril

per La Torre, 15 de juny de 2015 a les 08:44 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de juny de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Ja està disponible en el portal de polígons i empreses del Vallès Occidental tota la informació de l’oferta de naus i solars industrials en venda i lloguer que actualment està en oferta. L’objectiu del catàleg és integrar, ordenar i difondre tota la informació que les empreses immobiliàries i particulars tenen disponible ja que aquesta està dispersada en diferents pàgines web i portals. 

Les empreses i persones interessades poden cercar la informació classificada per municipi, polígon i tipologia d’oferta (venda o lloguer). Així mateix, en el marc del servei de localització empresarial del Consell Comarcal, es poden fer peticions a mida segons les necessitats de la demanda: per localització, dimensió de naus, preu...


El servei de localització té la finalitat de facilitar tot el procés d’instal·lació d’activitat als polígons a partir de la col·laboració amb el sector privat, per dinamitzar l’oferta i els serveis necessaris per a desenvolupar l’activitat, i amb els ajuntaments, per a tots els tràmits i informació relativa als usos permesos i impostos locals.

En detall


La 9a edició ha recopilat 1.348 espais disponibles distribuïts a 90 polígons de la comarca, un 10% més que el 30 de desembre 2014. Aquest augment es podria donar per una millor recopilació de la informació i perquè algunes ofertes s’haurien incorporat de nou com a disponibles davant un possible millora del mercat immobiliari industrial. A l’oferta publicada predominen les naus en lloguer (66%), seguit de la venda (30%) i, finalment, dels solars en venda i lloguer (4%). La tendència dels preus segueix la tònica del darrer catàleg publicat: 3,04 euros m² per les naus en lloguer i 731 euros m² per les naus de compra.

A Terrassa, en aquests moments hi ha oferta en els polígons de Franja Nord, Can Palet, Segle XX, Santa Margarida I -aquí es concentra la major oferta-, Santa Margarida II, Can Parellada, Colom II i Can Petit. En total hi ha disponibles 36 naus de lloguer per 18 naus de venda. També hi ha registrats 5 solars en venda i lloguer, concentrats entre Can Petit i Els Bellots.

Aquest actuació ha comptat amb la col·laboració de les empreses immobiliàries de la comarca i forma part del projecte POLindústria: debat, cooperació, acció.  Aquest té diferents línies d’actuació i treball que tenen per objectiu fer dels polígons industrials espais vertebradors del territori i de cooperació entre els diferents agents que hi interactuen, fomentant la seva promoció, atracció i manteniment d’activitat econòmica i millorant la seva gestió i qualitat. Alhora, sensibilitzar la població vers la necessitat i virtuts del sector industrial com a motor pel progrés social, econòmic, tecnològic i cultural.

 

Participació