Doble premi per l'escola Goya al programa El País de los Estudiantes

per La Torre, 10 de juny de 2015 a les 06:52 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de juny de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Els alumnes que han participat en el concurs d'El País Foto: Goya


L'Escola Goya ha participat al programa de periodisme d'El País de los Estudiantes. Ho ha fet amb dues classes de 4t d'ESO, i han tret uns magnífics resultats.


El projecte del grup de 4a es diu "Goya Press" i l'han creat 22 alumnes. Han quedat tercers gràcies un diari dividit en seccions on destaquen articles com un reportatge al CRAM, un reportatge sobre l'Institut del Teatre, una entrevista a Sirio Maccioni o una entrevista a Juan Ruíz (Teixidors).

L'altre grup, el 4b ha creat el "Golden Goya" i ha estat seleccionat en primera posició de tots els projectes que s'han presentat arreu de Catalunya. Els 22 alumnes viatjaran a Madrid el proper 23 de juny per saber si el seu treball també és premiat a nivell estatal. El diari compta amb diversos reportatges i entrevistes: des d'una entrevista a un guàrdia forestal, a un malalt de retinos, a la directora de màrqueting de l'ESCAC, al cònsol d'Alemanya a Espanya o al mag Àlex Ferrer.


El treball el van començar al mes d'octubre i el van entregar el dia de Sant Jordi.

 

Participació