Mario Guillén, quart en la Marnaton eDreams en aigües obertes

​El triomf va correspondre a l’argentí Damian Blaum

09 de juny del 2015
Actualitzat a les 12:55h
El triatleta del CN Terrassa Cicles Morenito Mario Guillén va aconseguir la quarta posició en la segona prova de la IV Copa Marnaton eDreams de natació en aigües obertes que va celebrar-se diumenge passat a Begur sobre una longitud de 7 quilòmetres.

La Copa Marnaton consta de dues proves més, que tindran lloc a Sant Feliu de Guíxols (27 de juny) i Cadaqués (19 de setembre). Hores d’ara, Guillén ocupa el tercer lloc de la general. Guillén va aturar el crono en 1h27’30”, registre que li va proporcionar la victòria en la categoria màster 30.

El triomf va correspondre a l’argentí Damian Blaum amb una marca d’1h16’27”, per davant de Rafael Cabanillas, segon amb un temps d’1h17’31”, mentre que Gerard Alemany va ser tercer amb 1h23’03”.